Rastoaca.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rastoaca - Vrancea!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rastoaca - Vrancea!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rastoaca - Vrancea!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Rastoaca - Vrancea.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Rastoaca, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Rastoaca judetul Vrancea, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Rastoaca? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Rastoaca!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Rastoaca - Vrancea? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Rastoaca.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Rastoaca! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Rastoaca - Vrancea si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Rastoaca - Vrancea, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre RastoacaPagina in care spui si gasesti totul despre Rastoaca

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rastoaca - Vrancea!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rastoaca - Vrancea!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Rastoaca - VranceaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Rastoaca - Vrancea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Rastoaca - Vrancea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Rastoaca - Vrancea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Rastoaca - Vrancea. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
RastoacaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Rastoaca

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Buna ziua!

O familie din localitatea Rastoaca, Judetul Vrancea, si-a pierdut casa in care a locuit timp de 20 ani, privind neputinciosi cum aceasta ceda in fata apelor care au inundat satul in data de 15 mai. Timp de o luna familia a fost nevoita sa locuiasca separat, cele 3 fete (17, 18 si respectiv 19 ani) locuind la bunici iar cei doi parinti in masina, pentru a supraveghea ce-a mai ramas din locuinta lor. Cu toate acestea, Familia Miu nu a primit nici un ajutor pentru a reconstrui locuinta, astfel cei 5 membri ai familiei locuiesc in cele doua module oferite de primarie. Miu Dumitru (39 ani) lucreaza ca zilier in domeniul constructiilor, fiind singurul care lucreaza. Sotia sa Miu Marinela este casnica, ocupandu-se de agricultura, cresterea animalelor si de cei trei copii. Dupa "nenumarate" vizite la Consiliul Judetean Vrancea, prefectura, procuratura si primarie, tot ce au primit au fost promisiuni referitoare la materiale de constructii, insa au fost amanate de mai multe ori si, ulterior, uitate.

Cei 5 membri ai familiei sunt terifiati de gandul ca situatia ii va obliga sa isi petreaca iarna in module, deoarece acestea nu sunt prevazute cu nici o sursa de incalzire, iar peretii sunt foarte subtiri.

Se poate face ceva in privinta asta?
http://nonophotography.weebly.com/inundatii-vrancea.html